újdonság magyarországon!
friss lehelet egyszerű módon

részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »

Most végre rátalált arra amit keresett! A szájszag megelőzhető és kezelhető!Garantáltan működő megoldás a kellemetlen szájszag megszüntetésére, mindössze napi néhány perces ráfordítással, azoknak akik eddig hiába tettek meg mindent, hogy leheletük friss legyen.
Fordult már elő Önnel, hogy egy fontos találkozó előtt elbizonytalanodott? A tenyerébe lehelve próbálta megvizsgálni leheletét és az eredménytől függetlenül, végig ott motoszkált valahol legbelül, hogy vajon biztos minden rendben van-e. Merjek közelebb hajolni, merjek kezdeményezni? Ezek a gondolatok valószínűleg mindenkiben felmerülnek; teljesen természetesek, hiszen mindnyájan meg akarunk felelni az elvárásoknak és ösztönösen rettegünk a kudarctól.

Ha ezek a gondolatok gyakran kerítik hatalmukba, vagy gyanús jeleket tapasztal, amelyek arra utalnak, hogy valami nincs rendben a leheletével (elfordul a beszélgetőpartnere, ha közel hajol vagy gyakran kínálják rágóval, cukorkával), akkor ezen az oldalon megtalál minden szükséges információt ahhoz, hogy megszabaduljon a kételyektől és garantáltan egész nap friss legyen a lehelete.

A következő oldalakon megtalálja azokat az információkat, amiket keres, és amelyekhez több év tanulás és több száz beteg kezelésével szerzett tapasztalat útján jutottam.Ezeknek az információknak a birtokában egyszer és mindenkorra véget vethet azoknak a kételyeknek, amelyek a leheletével kapcsolatosak.
Akkor olvasson tovább, ha Önre igaz valamelyik állítás:

 • Biztosan tudja, hogy kellemetlen a lehelete.
 • Bizonytalan, aggódik a lehelete miatt.
 • Meg szeretné előzni a szájszag kialakulását.
 • Garantáltan mindig friss leheletet szeretne.
Mielőtt belevágnánk a részletekbe azt javasolom, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessem Önnek 6 részes, ingyenes tanulmányunkat „Szabaduljon meg a kellemetlen lehelettől” címmel.

Ebből a sorozatból megtud mindent, amire szüksége lehet a szájszaggal kapcsolatban akkor is, ha most nincs ideje végigböngészni weboldalunk teljes tartalmát.

Részletesen megtalálja benne a kellemetlen lehelet formáit, okait, a súlyosbító tényezőket és a kezelési lehetőségeket.

Hírlevél feliratkozás


Ha feliratkozott, akkor folytathatjuk.

Biztosan találkozott már Ön is azokkal az előítéletekkel, amelyek szerint a szájszag a fogmosás hiányosságával vagy esetleg valamilyen gyomorbántalommal van összefüggésben. Természetesen azoknak is lehet kellemetlen a lehelete, akik elhanyagolják fogazatuk ápolását.Ez a weboldal NEM azoknak szól, akiknek nincs igényük a megfelelő szájápolásra!
Annál inkább szól azokhoz, akik naponta többszöri fogmosás ellenére sem tudnak megszabadulni az életüket megkeserítő kellemetlen lehelettől.

Mi tudjuk, hogy milyen megalázó, amikor valakit lenéznek, megbélyegeznek, esetleg kiközösítenek olyasmiért, amiről nem is tehet.

A halitózis, ez a szájszag tudományos neve, egy betegség, aminek többféle oka lehet és kezelést igényel.Nagyon fontos! Nem Ön tehet róla, hogy kellemetlen a lehelete!Anélkül, hogy a részletekbe belemennék, néhány szót beszéljünk a szájszag okairól. Ezekről tudni kell, hogy a közhiedelemmel ellentétben a leggyakrabban a szájüregben keresendőek.A tudományos kutatások szerint a kellemetlen lehelet 90%-ban szájeredetű.


A szájon kívüli okok sokfélék lehetnek: anyagcsere betegségek, emésztőrendszeri elváltozások, légzőszervi megbetegedések. Ezért - annak ellenére, hogy ritkán fordulnak elő - jelentőségük igen nagy. Ha az Ön lehelete - minden előzmény nélkül - kellemetlenné válik, mindenképpen forduljon orvoshoz, hogy a szájon kívüli okokat kizárhassák.

Az esetek döntő többségében a probléma eredete, azonban, a szájban keresendő. Valójában arról van szó, hogy az egyébként a szájban normálisan is jelenlevő anaerob fehérjebontó baktériumok, valamilyen oknál fogva elszaporodnak, és a fehérjék lebontása során keletkezett kénvegyületek olyan koncentrációt érnek el, amelyet az emberi orr már kellemetlennek érzékel.A szájszagot a kiáramló levegőben levő kellemetlen szagú kénvegyületek okozzák.

Azok a tényezők, amelyek az anaerob (oxigén jelenlétét nem kedvelő) baktériumok elszaporodásának kedveznek, elősegítik a szájszag kialakulását.

Ilyenek a(z):
 • szájszárazság,
 • ínybetegségek,
 • nyelvlepedék,
 • nehezen tisztítható helyek, rossz pótlások,
 • védekezőképesség csökkenése.
A szájeredetű kellemetlen lehelet kezelésének a titka a kénvegyületek termeléséért felelős baktériumok visszaszorítása. Ma már rendelkezünk olyan készítményekkel, amelyek képesek a kellemetlen leheletet megszüntetni és egész napra friss leheletet biztosítani.


Megoldás a TetroBreath!


A készítmények kifejlesztője az amerikai Dr. Harold Katz, mikrobiológus és fogorvos, aki már 1990-től foglalkozik a kellemetlen lehelet gyógyításával. Kaliforniai klinikáján már több mint 20 000 beteget kezelt ezzel a problémával.

A TetroBreath termékek fő hatóanyaga a szabadalmaztatott eljárással stabilizált klór-dioxid, amely a szájban hármas hatást fejt ki:
 • fertőtlenítő hatása révén csökkenti a baktériumok számát,
 • oxigént leadva rontja az anaerob baktériumok életfeltételeit,
 • a már kialakult kellemetlen szagú kénvegyületeket szagtalan molekulákká oxidálja.
Amint látható, nem elfedi a kellemetlen szagokat, hanem a környezetét oxigénnel dúsítja, és ezáltal az oxigén jelenlétét nem kedvelő (anaerob) baktériumok elszaporodását gátolja, így állítva vissza az egyensúlyt. Ha ez mégsem lenne elég, a már kialakult kénvegyületeket is semlegesíti.
Ennek a termékcsaládnak a rendszeres használata a kellemetlen leheletet teljesen megszünteti. Garantáltan frissé, üdévé teszi a leheletét.

A TetroBreath termékek zsenialítása abban áll, hogy csökkenti a rossz leheletért felelős baktériumok számát, de nem pusztítja el az összes mikroorganizmust. Ez nagyon fontos! Sok olyan szájápolási termék létezik, amely képes a baktériumokat elpusztítani. Ezeknek a termékeknek az a legnagyobb problémájuk, hogy hosszú távon nem alkalmazhatóak, mert (1) nem az a célunk, hogy a szájat sterilen tartsuk és, mert (2) egy ilyen típusú kezelésnek káros mellékhatásai vannak.


Előnyök:

A fő hatóanyag a stabilizált klór-dioxid:
 • csökkenti a baktériumok számát, de nem pusztítja el azokat teljesen,
 • oly módon változtatja meg a szájban az életkörülményeket, hogy az oxigénkedvelő baktériumoknak kedvez, gátolva az anaerobok elszaporodását,
 • az illékony kénvegyületeket szagtalan vegyületekké oxidálja,
 • folyamatosan használható.
A fő hatóanyagon kívül tartalmaz még:
 • kétféle pirofoszfátot a fogkőképződés gátlására,
 • nátrium fluoridot és xylitolt a fogszuvasodás megelőzésére,
 • természetes mentaolajat,
 • aloe vera kivonatot.
A TetroBreath Plus és a Perio Therapy készítményekben megtalálható még:
 • fertőtlenítő hatású teafaolaj,
 • immunerősítő és a kellemetlen szagú kénvegyületeket semlegesítő cink-glukonát,
 • Q10 koenzim.
A TetroBreath termékek NEM tartalmaznak:
 • nátrium-lauril-szulfátot, amit a jobb habzás érdekében tesznek a legtöbb fogkrémbe, de szárítja a szájat és felmerült a szerepe az afták létrejöttében is,
 • szaharint, amely megkérdőjelezhető hatású édesítőszer,
 • mesterséges íz- vagy színezőanyagot,
 • benzalkonium-kloridot (allergén)
A TetroBreath termékek kifejlesztéséhez nem végeztek állatkísérleteket. Nagy a választék termékcsaládon belül. Létezik alap és erősebb (Plus) változat is. A hatóanyagok megtalálhatóak a legkülönbözőbb formában: foggél, szájvíz, spray, orrcsepp, rágó, fogselyem stb. Így lehetővé válik a hatóanyag eljuttatása a legeldugottabb területekre is.


Lehet, hogy a felsorolt előnyöket végigolvasva, felmerül Önben, hogy mindez szép, de hol van a buktató? Miért van ma még mindig annyi kellemetlen lehelettől szenvedő ember?

A helyzet az, hogy annak ellenére, hogy a világ több mint 50 országában forgalmazzák és több mint egymillió ember használja ezeket a termékeket sikerrel, a magyarországi forgalmazást csak 2006 végén kezdtük. A TetroBreath termékcsaládot jelenleg csak az interneten áruljuk, nem találhatóak meg az áruházakban és a gyógyszertárakban. Úgy gondolom, hogy egy ilyen készítmény eredményes használatához szükség van az internet adta részletes tájékoztatási lehetőségekre, nem elegendő egy áruházba levenni a polcról és betenni a kosárba.

Egy ilyen termék megvásárlásakor jóval többről van szó, mint egy egyszerű szájápolási készítmény beszerzéséről. Ebben az esetben Ön, aki megoldást keres a kellemetlen lehelet megelőzésére vagy leküzdésére egy olyan rendszerhez jut, aminek helyes és eredményes használatához fontosak bizonyos alapismeretek.

Néhány vélemény azoktól az ügyfeleinktől, akiknek már segítettek a TetroBreath készítmények:”Sokat szenvedtem a magam es mások rossz lehelete miatt Ami nagyon meglepő, van aki nem is érzi ezt a kellemetlen dolgot, de attól meg létezik.

Sajnos, nekem túlérzékeny szaglószervet adott a sors. Időnként menekülök az olyan emberek elől, akik szeretnek közel hajolva bizalmasan beszélgetni. Amit mond az érdekelne, mégis el kell rohannom a közelből. Sajnos nem bírom a szájszagát, így persze engem tart udvariatlannak.
A magam és szűkebb környezetem problémáját teljes egészében megoldotta a TetroBreath foggél és szájvíz; kb. 6 hete használjuk, de már egy hét után érezhető volt a javulás, két hét után bárkivel képes voltam sugdolózni.Véletlenül, az Interneten való turkálás közben, akadtam ezekre a kincsekre, senki sem ajánlotta, de próba szerencse alapon megrendeltem, a hatás minden képzeletemet felülmúlta. Van olyan ismerősöm, akit már gyomor-zavarokkal – refluxal - is kezeltek, hiába. A megoldás ilyen egyszerű! Használja a megfelelő szájvizet és foggélt! További sok sikert a TetroBreath feltalálóinak és forgalmazóinak!

KÖSZÖNETTEL: EGY NAGYON HÁLÁS FOGYASZTÓ!”

L. Mária, 2007. november,,Már több mint 10 éve szenvedtem attól, hogy kellemetlen a leheletem. Mikor felfedeztem az Önök honlapját azonnal megrendeltem egy Perio Therapy bevezető készletet. Nem volt mit vesztenem! Már annyi mindent kipróbáltam, úgy gondoltam a TetroBreath termékeknek is adok egy esélyt. Ma már nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem! Az eredmény fantasztikus, nem lehetek eléggé hálás Önöknek! Néha még most sem hiszem el, hogy tényleg megszabadultam ettől a sok éve tartó problémától!”

Sz. Angéla, 2008. június„Mióta eszemet tudom rossz volt a leheletem. Minden orvost végigjártam: gyomortükrözés, béltükrözés. Nem hittem, hogy a nyelvemmel van a baj. Nem volt nagyon lepedékes, de ezek szerint mégis elég volt ahhoz, hogy állandóan messze kelljen állnom másoktól. Ez néha lehetetlen volt. Egy hónapja használom a terméket, de már az első használat után gyökeres volt a változás. Tényleg alig hiszem el! Általában elég gyanakvó vagyok a szenzációkkal szemben, de ez igazi szenzáció.”

Ibolya, 2007. március
Mivel tudom, hogy a kellemetlen lehelettől szenvedőknek pontosan mire van szüksége, összeállítottam háromféle bevezető készletet, amelyek segítségével a legkedvezőbb feltételekkel kezdheti el a Termékek használatát.

Mind a három csomagot úgy állítottuk össze, hogy a rossz lehelet leküzdésére általunk ajánlott szájápolási protokollnak megfeleljen.

Nézzük mit is kell tennie ahhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlen lehelettől A TetroBreath termékek csak napi néhány percet kérnek Öntől, vagyis azt, hogy az eddigi szájápolási szokásaikat a következőképpen alakítsák át.

Hogyan kell használni a TetroBreath termékeket, hogy 24 órán át biztosan friss maradjon a lehelete?

1. Vegyen egy fogselymet és mártsa TetroBreath szájvízbe, majd alaposan tisztítsa meg a fogközöket a fogselyemmel. Ez a művelet biztosítja, hogy a hatóanyag eljusson a fogközökbe.

2. Nyelvkaparó segítségével finom mozdulatokkal 4-5-ször kaparja le nyelvéről a lepedéket, mindig a nyelvgyöktől a nyelvcsúcs irányába, ügyelve arra, nehogy megsérüljön.

3. Öblítse le a nyelvkaparót, majd helyezzen rá egy kevés foggélt és dörzsölje finoman a nyelv papillái közé. Ezáltal lehetővé válik a hatóanyag eljuttatása a nyelv repedéseibe és mélyen a papillák közé. Meg kell próbálni minél hátrébb nyúlni, addig, amíg nem nagyon kellemetlen. Ezután még nem kell öblíteni, de a nyelvkaparót megtisztíthatja

4. Száraz fogkefére helyezzen foggélt és 2-3 percig alaposan dörzsölje a fogait, nyelvét és a szájüregét. Ezután a felesleget ki kell köpni, de nem szabad vízzel öblíteni.

5. Két kupaknyi szájvizet öntsön ki pohárba, és ezzel öblögessen 90 másodpercig úgy, hogy minden felületre eljusson a szájvíz. Újabb két kupaknyi mennyiséggel gargalizálni célszerű 90 másodpercig. Ne igyon a flakonból , mert a folyadék fertőződhet. Az öblögetés után 15 percig lehetőleg ne fogyasszon ételt vagy italt.

Ok, ha érdekli Önt, beszéljünk az árról. Mennyibe kerül?

A TetroBreath termékek Magyarországon történő bevezetése sok millió forintba került eddig és ez így lesz a jövőben is. Mivel ezeket a termékeket mi csak forgalmazzuk, áraink kialakításánál nagy mértékben függünk az európai központ áraitól és a forint árfolyamától.

Az eredmény viszont óriási! A visszatérő vevők számának gyors növekedése és a visszajelzések azt mutatják, hogy a termékek használata tényleges megoldást jelent sokaknak. Tehát, ha TetroBreath szájápolási készítményt vásárol, olyan szájápolási rendszert kap kézhez, ami segít a problémái megszüntetésében vagy megelőzésében - és ez garantált! (lásd a 100%-os pénz-visszafizetési garanciánkat!)

Mit érne az Ön számára,
 • ha nyugodtan kereshetné a kapcsolatot más emberekkel,
 • ha arra koncentrálhatna, amit mondani akar és nem arra, hogy nehogy túl közel hajoljon másokhoz,
 • ha csak egyszerűen és magabiztosan dőlhetne hátra tudván, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy a fogai egészségesek és a lehelete garantáltan friss legyen.
Gondolja csak végig, eddig is mennyit költött már a szájápolásra. Az eddig használt szájápolási eszközök is mind pénzbe kerültek; a fogkrém, a szájvíz, a szájspray, a mentolos cukorka, a rágó nem vagy csak részben segítettek.

Az általunk ajánlott készítmények nem tartóznak az olcsó termékek közé, de meggyőződésem, hogy Ön nem is ilyet keres. Úgy gondolom, hogy Önnek egy hatékony, de megfizethető termékre van szüksége.

A TetroBreath termékek pont ezt nyújtják Önnek és a javasolt felhasználási protokoll betartása esetén sem kerülnek többe, mint napi 640 Ft a TetroBreath és a 928 Ft a TetroBreath Plus esetén.

A különböző TetroBreath termékek használatának napi költsége:

Termékek TetroBreath TetroBreath Plus
foggél 160 Ft 232 Ft
szájvíz 480 Ft 696 Ft
szájspray 156 Ft 156 Ft
Összesen a teljes rendszer napi használata 796 Ft 1084 Ft


Ebből a kis táblázatból, gondolom, mindenki számára kiderül, hogy ezek a költségek megfizethetőek és kisebbek, mint egy csomag cigaretta vagy napi két kávé ára. Mivel eddig is költött szájápolási termékekre, csak a különbség jelentkezik pluszként.

Ezek a napi költségek az egyes termékek alapáraira vannak kiszámítva, de többféle kedvezményes csomagot kínálunk, amelyek segítségével jelentős megtakarítások érhetőek el.100% garancia!

Ha még nem teljesen biztos abban, hogy azonnal ki kell próbálnia ezeket a termékeket, hadd vállaljuk át minden kockázatát: ha nem lesz teljesen elégedett a TetroBreath termékekkel, akkor csak küldje vissza a termékeket 30 napon belül és mi minden kérdés nélkül visszautaljuk az árát. Mi vállaljuk a kockázatot Ön helyett!
Hány céggel találkozott idáig, aki visszaadta a fogkréme árát, ha nem volt elégedett vele?

Mennyibe kerül Önnek, ha nem vásárolja meg a TetroBreath szájápolási rendszert?

Ezt csak Ön tudhatja, de gondolja végig:
 • Mennyit veszít havi szinten azon, ha nem elég magabiztos, ha nem tud kibontakozni megfelelően a munkahelyén vagy az emberi kapcsolatok egyéb területein?
 • Mennyibe kerül kísérletezni azokkal a készítményekkel, amelyekről később derül ki, hogy nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket és még garanciát sem vállal senki értük?
Fontos kérdés, ami ilyenkor bizonyára felmerült már Önben, hogy vajon Önnél is működik-e a TetroBreath rendszer?

Természetesen ezt nem tudom megmondani. Figyelembe véve, hogy a kellemetlen lehelet 90%-ban szájeredetű, és a TetroBreath termékek pont az ilyen esetekre és megelőzésére lettek kifejlesztve, nagy valószínűséggel Önnek is használni fognak. Ha mégsem, akkor - természetesen - alapos kivizsgálásra van szüksége.

Ne késlekedjen! Vásárolja meg most a TetroBreath szájápolási rendszert!

Önnek egy olyan rendszerre van szüksége ami biztosítja a megfelelő szájápolást és a kellemes leheletet, valamint, a tudomány mai állásának megfelelően, tartalmazza mindazokat az összetevőket, amelyek elvárhatóak egy modern készítménytől.

A különböző TetroBreath termékek egyenként is megvásárolhatóak, de most három olyan bevezető készletre szeretném felhívni a figyelmét, amelyek ideálisak arra, hogy elkezdje a TetroBreath termékek használatát.A bevezető készletek tartalmaznak egy ajándék nyelvkaparót 1150 Ft értékben!
Bármelyik Bevezető készlet megvásárlása esetén a szállítási költséget átvállaljuk, ami kb. 1 400,- Ft újabb megtakarítást eredményez.

A következőkben azt kell eldöntenie, hogy a három bevezető készlet közül melyiket válassza.

Természetesen ebben is segítek.

Az 1-es csomagot, a TetroBreath bevezető készletet, akkor ajánlom, ha meg szeretnék előzni a kellemetlen lehelet kialakulását, ha az életvitele, a munkája vagy egyszerűen az igényei miatt elengedhetetlen, hogy mindig friss legyen a lehelete.

Ugyancsak ez a csomag ajánlott akkor is, ha Ön bizonytalan a leheletét illetően vagy enyhébb szájszagtól szenved.

A 2-es csomagot, a TetroBreath Plus bevezető készletet, elsősorban akkor célszerű megvásárolnia, ha tudja, hogy kellemetlen a lehelete és már sok sikertelen próbálkozáson van túl.

A 3-as csomagot, a Perio Therapy bevezető készletet, a legeredményesebben akkor tudja használni, ha ínygyulladása van, gyakran vérzik az ínye, illetve akkor, ha a kellemetlen lehelete ínyvérzéssel, ínygyulladással társul.


TetroBreath PRÉMIUM csomag


TetroBreath Plus PRÉMIUM csomag


Perio Therapy PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma: A csomag tartalma: A csomag tartalma:
TetroBreath foggél 100 ml 5 800,- Ft TetroBreath Plus foggél 100 ml 7 950,- Ft Perio Therapy foggél 100 ml 7 200,- Ft
TetroBreath szájvíz 500 ml 5 800,- Ft TetroBreath Plus szájvíz 500 ml 7 950,- Ft Perio Therapy szájvíz 500 ml 7 200,- Ft


A készlet ára: 11 600,-Ft

+

Ajándék
nyelvkaparó 1 150,- Ft értékben

+

Ezt a csomagot ingyenesen postázzuk az ország egész területére


A megrendeléshez kattintson ideA készlet ára: 16 150,- Ft

+

Ajándék
nyelvkaparó 1 150,- Ft értékben

+

Ezt a csomagot ingyenesen postázzuk az ország egész területére


A megrendeléshez kattintson ideA készlet ára: 14 400,-Ft

+

Ajándék
nyelvkaparó 1 150,- Ft értékben

+

Ezt a csomagot ingyenesen postázzuk az ország egész területére


A megrendeléshez kattintson ideUi: Ha még nincs felkészülve a bevezető készlet megvásárlására, kipróbálhatja termékeinket egyenként is (8 500 Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk).

Lépjen be az áruházba!


Uii: Ugye nem felejtett feliratkozni hirlevelünkre?

Hírlevél feliratkozás


FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva