szájszag háttér
szájszag okai logo


Friss lehelet egyszerű módon!

Részletek a termékről »
ThebreathCo. szájvíz
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TheBreathCo. termékcsalád
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak




Most végre rátalált arra, amit keresett! A szájszag megelőzhető és kezelhető!



Garantáltan működő megoldás a szájszag kezelésére, mindössze napi néhány perces ráfordítással, azoknak akik eddig hiába tettek meg mindent, hogy leheletük friss legyen.


szájszag
Fordult már elő Önnel, hogy egy fontos találkozó előtt elbizonytalanodott? A tenyerébe lehelve próbálta megvizsgálni leheletét és az eredménytől függetlenül, végig ott motoszkált valahol legbelül, hogy vajon biztos minden rendben van-e. Merjek közelebb hajolni, merjek kezdeményezni? Ezek a gondolatok valószínűleg mindenkiben felmerülnek; teljesen természetesek, hiszen mindnyájan meg akarunk felelni az elvárásoknak és ösztönösen rettegünk a kudarctól.

Ha ezek a gondolatok gyakran kerítik hatalmukba, vagy gyanús jeleket tapasztal, amelyek arra utalnak, hogy valami nincs rendben a leheletével (elfordul a beszélgetőpartnere, ha közel hajol vagy gyakran kínálják rágóval, cukorkával), akkor ezen az oldalon megtalál minden szükséges információt ahhoz, hogy megszabaduljon a kételyektől és garantáltan egész nap friss legyen a lehelete.

A következő oldalakon megtalálja azokat az információkat, amiket keres, és amelyekhez több év tanulás és több száz beteg kezelésével szerzett tapasztalat útján jutottam.





Ezeknek az információknak a birtokában egyszer és mindenkorra véget vethet azoknak a kételyeknek, amelyek a leheletével kapcsolatosak.





Akkor olvasson tovább, ha Önre igaz valamelyik állítás:

  • Biztosan tudja, hogy kellemetlen a lehelete.
  • Bizonytalan, aggódik a lehelete miatt.
  • Meg szeretné előzni a szájszag kialakulását.
  • Garantáltan mindig friss leheletet szeretne.
Biztosan találkozott már Ön is azokkal az előítéletekkel, amelyek szerint a szájszag a fogmosás hiányosságával vagy esetleg valamilyen gyomorbántalommal van összefüggésben. Természetesen azoknak is lehet kellemetlen a lehelete, akik elhanyagolják fogazatuk ápolását.



Ez a weboldal NEM azoknak szól, akiknek nincs igényük a megfelelő szájápolásra!
Annál inkább szól azokhoz, akik naponta többszöri fogmosás ellenére sem tudnak megszabadulni az életüket megkeserítő kellemetlen lehelettől.





Köztudott, hogy milyen megalázó, amikor valakit lenéznek, megbélyegeznek, esetleg kiközösítenek olyasmiért, amiről nem is tehet.

A halitózis, ez a szájszag tudományos neve, egy betegség, aminek többféle oka lehet és kezelést igényel.


Nagyon fontos! Nem Ön tehet róla, hogy kellemetlen a lehelete!

A szájeredetű kellemetlen lehelet kezelésének a titka a kénvegyületek termeléséért felelős baktériumok visszaszorítása. Ma már rendelkezünk olyan készítményekkel, amelyek képesek a kellemetlen leheletet megszüntetni és egész napra friss leheletet biztosítani.



Megoldás: A TheBreathCo. termékcsalád




A készítmények kifejlesztője az amerikai Dr. Harold Katz, mikrobiológus és fogorvos, aki már 1990-től foglalkozik a kellemetlen lehelet gyógyításával. Kaliforniai klinikáján már több mint 20 000 beteget kezelt ezzel a problémával.

A TheBreathCo. termékek fő hatóanyaga a szabadalmaztatott eljárással stabilizált klór-dioxid, amely a szájban hármas hatást fejt ki:
  • fertőtlenítő hatása révén csökkenti a baktériumok számát,
  • oxigént leadva rontja az anaerob baktériumok életfeltételeit,
  • a már kialakult kellemetlen szagú kénvegyületeket szagtalan molekulákká oxidálja.
Amint látható, nem elfedi a kellemetlen szagokat, hanem a környezetét oxigénnel dúsítja, és ezáltal az oxigén jelenlétét nem kedvelő (anaerob) baktériumok elszaporodását gátolja, így állítva vissza az egyensúlyt. Ha ez mégsem lenne elég, a már kialakult kénvegyületeket is semlegesíti.
Ennek a termékcsaládnak a rendszeres használata a kellemetlen leheletet teljesen megszünteti. Garantáltan frissé, üdévé teszi a leheletét.

A TheBreathCo. termékek zsenialítása abban áll, hogy csökkenti a rossz leheletért felelős baktériumok számát, de nem pusztítja el az összes mikroorganizmust. Ez nagyon fontos! Sok olyan szájápolási termék létezik, amely képes a baktériumokat elpusztítani. Ezeknek a termékeknek az a legnagyobb problémájuk, hogy hosszú távon nem alkalmazhatóak, mert (1) nem az a célunk, hogy a szájat sterilen tartsuk és, mert (2) egy ilyen típusú kezelésnek káros mellékhatásai vannak.



Néhány vélemény azoktól az ügyfeleinktől, akiknek már segítettek a TheBreathCo. készítmények:



”Sokat szenvedtem a magam és mások rossz lehelete miatt. Ami nagyon meglepő, van aki nem is érzi ezt a kellemetlen dolgot, de attól meg létezik.

Sajnos, nekem túlérzékeny szaglószervet adott a sors. Időnként menekülök az olyan emberek elől, akik szeretnek közel hajolva bizalmasan beszélgetni. Amit mond az érdekelne, mégis el kell rohannom a közelből. Sajnos nem bírom a szájszagát, így persze engem tart udvariatlannak.

A magam és szűkebb környezetem problémáját teljes egészében megoldották Dr. Katz termékei; kb. 6 hete használjuk, de már egy hét után érezhető volt a javulás, két hét után bárkivel képes voltam sugdolózni.Véletlenül, az Interneten való turkálás közben, akadtam ezekre a kincsekre, senki sem ajánlotta, de próba szerencse alapon megrendeltem, a hatás minden képzeletemet felülmúlta. A megoldás ilyen egyszerű! Használja a megfelelő szájvizet és foggélt! További sok sikert ezen termékek feltalálóinak és forgalmazóinak!

KÖSZÖNETTEL: EGY NAGYON HÁLÁS FOGYASZTÓ!”

L. Mária



„Már több mint 10 éve szenvedtem attól, hogy kellemetlen a leheletem. Mikor felfedeztem az Önök honlapját azonnal megrendeltem egy bevezető készletet. Nem volt mit vesztenem! Már annyi mindent kipróbáltam, úgy gondoltam Dr. Katz termékeinek is adok egy esélyt. Ma már nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem! Az eredmény fantasztikus, nem lehetek eléggé hálás Önöknek! Néha még most sem hiszem el, hogy tényleg megszabadultam ettől a sok éve tartó problémától!”

Sz. Angéla



„Mióta eszemet tudom rossz volt a leheletem. Minden orvost végigjártam: gyomortükrözés, béltükrözés, stb. Nem hittem, hogy a nyelvemmel van a baj. Nem volt nagyon lepedékes, de ezek szerint mégis elég volt ahhoz, hogy állandóan messze kelljen állnom másoktól. Ez néha lehetetlen volt. Egy hónapja használom a terméket, de már az első használat után gyökeres volt a változás. Tényleg alig hiszem el! Általában elég gyanakvó vagyok a szenzációkkal szemben, de ez igazi szenzáció!”

P. Gábor


Az évek során számtalan hozzájuk hasonló elégedett ügyfélnek sikerült megkönnyítenünk az életét. Boldogok vagyunk, hogy belevágtunk a termékek Magyarországra importálásába és a Magyar emberek számára is elérhetővé tettük ezt a kivételes termékcsaládot. Több, mint 10 éve dolgozunk azért, hogy minél több emberhez eljutassuk ezt a megoldást, és a gyakran érkező elégedett üzenetek minduntalan arra sarkallnak bennünket, hogy a következő sok-sok évben is azon legyünk, hogy megtalálják a halitózisban szenvedők a legjobb megoldást a problémájukra.



Ha érdekli Önt, beszéljünk az árról. Mennyibe kerül?





Mit érne az Ön számára,
  • ha nyugodtan kereshetné a kapcsolatot más emberekkel,
  • ha arra koncentrálhatna, amit mondani akar és nem arra, hogy nehogy túl közel hajoljon másokhoz,
  • ha csak egyszerűen és magabiztosan dőlhetne hátra tudván, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy a fogai egészségesek és a lehelete garantáltan friss legyen.
Gondolja csak végig, eddig is mennyit költött már a szájápolásra. Az eddig használt szájápolási eszközök is mind pénzbe kerültek; a fogkrém, a szájvíz, a szájspray, a mentolos cukorka, a rágó nem vagy csak részben segítettek.



100% garancia!

Ha még nem teljesen biztos abban, hogy azonnal ki kell próbálnia ezeket a termékeket, hadd vállaljunk át minden kockázatát: ha nem lesz teljesen elégedett a TheBreathCo. termékekkel, akkor csak küldje vissza a termékeket 30 napon belül és mi minden kérdés nélkül visszautaljuk az árát. Mi vállaljuk a kockázatot Ön helyett!




Hány céggel találkozott idáig, aki visszaadta a fogkréme árát, ha nem volt elégedett vele?

A TheBreathCo. termékek egyenként is megvásárolhatóak, de most egy olyan bevezető készletre szeretném felhívni a figyelmét, amely ideális arra, hogy elkezdje a TheBreathCo. termékek használatát.



A bevezető készlet tartalmaz egy ajándék nyelvkaparót 1150 Ft értékben!




A TheBreathCo. bevezető készletet, akkor ajánlom, ha meg szeretnék előzni a kellemetlen lehelet kialakulását, ha az életvitele, a munkája vagy egyszerűen az igényei miatt elengedhetetlen, hogy mindig friss legyen a lehelete.

Ugyancsak ez a csomag ajánlott akkor is, ha Ön bizonytalan a leheletét illetően vagy szájszagtól szenved.


TheBreathCo. PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma:
TheBreathCo.foggél 75 ml 5 980,- Ft
TheBreathCo. szájvíz 500 ml 6 100,- Ft
szájszag bevezető készlet

A készlet ára: 12 100,-Ft

+

Ajándék
nyelvkaparó 1 150,- Ft értékben

A megrendeléshez kattintson ide



Ui: Ha még nincs felkészülve a bevezető készlet megvásárlására, kipróbálhatja termékeinket egyenként is (13500 Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk).

Lépjen be az áruházba!


Uii: Ha még nem győződött meg teljesen, iratkozzon fel hírlvelünkre, és elküldöm Önnek a 6 részes, ingyenes tanulmányunkat „Szabaduljon meg a kellemetlen lehelettől” címmel.

Hírlevél feliratkozás



Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az itt található információk felhasználása az olvasó saját felelősségére történik.
Az itt szerzett ismeretek nem helyettesítik a szakorvos véleményét, és az orvosi vizsgálatot.

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva
szájszag háttér